Menu

Velkommen til ÅHF

Åstrup/Hammelev Fodbold blev dannet i 1995 af Hammelev IF og Åstrup IF, som et holdfællesskab mellem de to klubber. ÅHF har primært til huse i Åstrup Fritidscenter og på Åstrup Stadion, med gode forhold til både udendørs og indendørs fodbold, samt moderne indendørs faciliteter. Hammelev Stadion anvendes også af ÅHF med sit hyggelige stadion.   

ÅHF tilbyder fodboldoplevelser i både børne-, ungdoms- og seniorafdelingerne, hvor der er lagt særlig vægt på bredde, udvikling, fællesskab, involvering og tryghed for den enkelte spiller. Det sociale islæt og involvering er en rød tråd gennem hele Åstrup/Hammelev Fodbold.

ÅHF går ind for samarbejde med sine naboklubber. ÅHF har på den måde samarbejde omkring pigefodbolden med AC Norddjurs. ÅHF er ikke længere involveret i overbygningsprojektet FC Djursland af forskellige årsager, men blandt andet på grund af involvering i bredde fodbolden for at fastholde interessen for fodbold og sikre muligheden for, at alle kan spille fodbold. Det er vigtigt, at der arbejdes for tilbud til bredden af fodboldspillere på den østlige del af Djursland – det er grundstenen i lokalt fodbold og er en af de vigtigste målsætninger i Åstrup/Hammelev Fodbold.

ÅHF er en aktiv del af Åstrup IF og Hammelev IF, men ledes af et demokratisk valgt fodboldudvalg, samt en række ansvarlige i børne-, ungdoms- samt seniorafdelingen, der igen består af ansvarlige og trænere i hver årgang. Frivillighed og involvering er nøglen til gode sportslige og sociale oplevelser i Åstrup/Hammelev Fodbold, der har den målsætning at vægte alle spillere lige højt. Alt med fodbolden i centrum, samt de mange gode sportslige og sociale oplevelser omkring bolden, som vi søger at give til spillere, forældre, ledere, frivillige og trænere. 

ÅHF arbejder efter de moderne principper og rammer som DBU har sat for dansk fodbold vedrørende holdninger og handlinger, forældrebud, aldersrelateret træning med videre. Åstrup/Hammelev Fodbold har som altid fokus på BREDDE, UDVIKLING, FÆLLESSKAB, INVOLVERING og TRYGHED for den enkelte spiller.