Menu

SPORT 24 CUP 2018 - PRESSEMEDDELSE

Hvad siger man når et utroligt vellykket fodboldstævne med indendørs fodbold i Åstrup Hallen - med fokus på bredden, er lykkeligt gennemført. TAK er vel nok mest passende! Først og fremmest tak til de deltagende hold med en række fantastisk engagerede spillere fra nær og fjern. Uden den store støtte fra dem ville det blive ret kedeligt i hallen. 

Dernæst en stor tak til de frivillige, der har kæmpet før, under og efter stævnet med at planlægge og udføre et stævne med det store mål, at der skulle være plads til bredden i et sjovt og humørfyldt stævne op til julen 2018. I år gik en række spillere fra klubbens U19 hold med i arbejdet og sørgede for at kampene forløb præcis som de skulle og viste, at der er meget at se frem til fremover fra den kant. 

Sluttelig skal der selvfølgelig også sendes en stor tak til de venlige sponsorer. Først og fremmest Sport 24 i Lillegade i Grenaa og Sparekassen Djursland som hovedsponsorer. Men uden yderlige sponsorater i form af økonomisk støtte og flotte sponsorgaver fra: Terma, Beta House, Frisk Fisken, Grenaa Bowling Center, Kylling og Co, Grenaa Kylling og Barbeque, Føtex Ebeltoft, Netto, Lidl, La Casa, Papirgården, Rema 1000, Meny og Onkel Niller var det ikke muligt at opfylde et af de store mål for årets stævne. Præmier til alle – for alle var et eller andet sted vindere. 

Selve stævnet startede blidt med en enkelt årgang i U16 den 24. november. Men weekenden efter den 1. og 2. december slog alle rekorder med kampe lørdag fra kl. 9.00-23.15 og søndag kl 10.00-14.00. Mon de frivillige gik trætte hjem efter den indsats? 

Lørdag startede med kampe for de helt små i U6/7 over U8 til U9 inden U19 og Senior sluttede dagen af med et brag af et stævne hvor humøret var højt. Fodbold for seniorer var en god og velkommen nyhed med masser af tilskuere. Søndag kom U10-U12 i spil med en fantastisk intensitet på den første søndag i advent. 

Vi ville have præmier til alle deltagere og det blev der, så alle fra U6 til Senior fik noget med hjem. For ud over pokaler til vinderne og de tilhørende flotte gaver var der også tænkt på at alle fik en flot erindringsgave med hjem – vi tror og håber på den pryder mange hjem, som et bevis på at de var en del af noget helt specielt.

Et nyt set-up hvor deltagerne på skift gik frem efter deres placering og valgte mellem de flotte præmier var mildt sagt en god oplevelse. Der var store sportstasker, bolde mv, samt gavekort og gaver for både de små og store – en hyggepose med sodavand, chips og slik til de, der ellers normalt går tomhændede hjem, gjorde at alle fik et smil på læben. I sandhed et stævne for bredden, og ikke kun for de udvalgte. 

Til de helt små var der selvfølgelig medaljer til alle, og så kom den rare julemand med lækre chokolade julemænd. 

Så endnu engang tak fra os til alle jer. Vi ses næste år til et endnu støtte Sport 24 Cup 2019.

Godt Nytår fra Åstrup-Hammelev Fodbold og Sport 24 Cup